måndag 1 november 2010

Renoveringskaos och racergåstol

Nu ser mitt hus ut som en byggarbetsplats! Igår tog Jens fram tigersågen och satte igång med väggflytten. Han har satt upp reglar för den nya väggen och ikväll ryker den gamla.
Men nackdelen med att renovera är att hela huset blir ett kaos av spån och skräp. Jag har reglar fulla hallen nere, ser ut som ett virkesupplag och i hallen uppe har jag golvdelar och annat skräp. Djuren drar runt spånet runt hela huset. Men allt detta får man ta om man ska få fint sovrum! :)
Vi ska ha ett ljust och fint sovrum har jag tänkt. Har suttit på styleroom och blivit inspirerad av hur andra gjort i sina hem. Jag gillar ljust romantiskt klassiskt lantligt och shabby chic.
Nu känns det som man äntligen börjar få tid och ork igen att börja fixa i hemmet, så nu ska det fixas lite här och där i vårt hem. :)

Igår så åkte vi en sväng till birsta med pappa för Jens skulle handla mer virke och lite verktyg på Jula, så pappa följde med för han skulle också handla verktyg på Jula. Sen åkte vi på babyproffsen och kikade lite och Jolie fick en ny gåstol av morfar. :) Den hon har är lånad av Jens syster och är 12 år gammal, men den funkar också bra. Men nu har vi en på varje våning. :) Den nya gåstolen är sportbilsröd! :D
Vi åt middag på kinaresturangen och sen åkte vi hem.
När vi kom hem byggde vi ihop gåstolen och Jolie måste nog växa lite till för hon fick bara ner tårna i golvet. Men den blev populär ändå, var så roliga leksaker på den som spelade och när det spelade började hon skratta på en gång. Gullungen!

I natt hade Jolie magknip och vaknade 300 ggr kändes det som. Hon pruttade så det dånade hela natten! Jag var vaken med henne från 3.30 till kl. 5.30 ungefär, så man är ju en smula sliten idag. Men konstigt nog är Jolie inte ett dugg påverkad, i alla fall vad jag kan märka. Hon började dagen med att spinna runt i sängen flera varv och skratta. Sen bakade hon en rejäl blöjtårta! Efter det blev det ännu mer fart på henne om det nu var möjligt och hon var överlycklig! :D
Idag ska vi ta det ganska lugnt. Kanske ta en liten promenad.

1 kommentar:

  1. hahah fislisa där :) vad härligt att ni börjat med sovrummet! kommer bli så himla fint! :) bestämt vad det ska bli för väggar? sätta panel eller blir det tapet/måla? :)
    Göra i veckan då? ska du ner på birsta någonting? kram!!

    SvaraRadera