tisdag 9 november 2010

Besök och besökande och lite snickeri

Idag så har Jens varit ledig. Han klev upp tidigt imorse och skjutsade Johan till Kramfors. När han kom hem så gjorde vi oss iordning och åkte till byggmax och handlade regelvirke till sovrummet.
På vägen hem så stannade vi till hos Morgan och Jessica och hälsade på. Han höll på att storrenovera han med. Kommer att bli jätte snyggt!
Morgan frågan när de fick låna Jolie, så där har man ju en barnvakt om man behöver i alla fall. :)

Vi stannade på Andersson och handlade innan vi for hem och gjorde mat. Jag gjorde lax och citron/dillsås och potätter. Pappa kom också och åt för han skulle hjälpa oss klart med eldragningen.
Precis när vi ätit klart så ringer det på dörren. Det är brorsan och Milton som kommer på besök. Milton har med sig en bok åt Jolie. Han har saknat henne. :) Gograbben!

Jens sätter upp reglar och pappa drar el. De håller på att spika och knacka så Jolie finner ingen ro att somna och går in i andra andningen. Jag får henne inte att somna förrän närmare 22.30, trots att hon är så trött så att det nästan blöder ur ögonen, så länge brukar hon aaaaldrig vara vaken. Undra hur natten och morgonen kommer att bli. :S

Nu ett litet onödigt men ganska lustigt inlägg. Jag har börjat ge katterna det som Jolie lämnar i nappflaskan och Felix har fått smak för modersmjölkersättningen och det är till den milda grad att han har lärt sig att höra när jag blandar ihop den till Jolie och kommer springande när han hör att jag skakar flaskan. Sen sitter han och stirrar på Jolie medan hon äter och jamar till ibland precis som om han uppmanar henne att lämna en skvätt till honom. :D
Tokiga katt!! :D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar