Skär rabarbern i små bitar så den täcker hela bottnen på formen Sprid ut jordgubbarna jämt ovanpå (för en fastare konsistens kan man sikta en matsked potatismjöl över rabarbern och jordgubbarna) Hyvla sedan smör i ett tunt lager ovanpå med osthyvel. Vispa socker och ägg pösigt, tillsätt sedan mjölet. Häll sedan smeten i pajformen och ringla till sist lite sirap över alltihop. Grädda i 175° grader i ca. 30 min. Servera med glass eller vaniljsås.
Den blev väldigt god :)
SvaraRadera-Några stjälkar rabarber
-200-300 gram (frusna) jordgubbar
-smör
-3 ägg
-2 (-3 dl) socker
-3 dl vetemjöl
-(sirap)
Skär rabarbern i små bitar så den täcker hela bottnen på formen
Sprid ut jordgubbarna jämt ovanpå (för en fastare konsistens kan man sikta en matsked potatismjöl över rabarbern och jordgubbarna)
Hyvla sedan smör i ett tunt lager ovanpå med osthyvel.
Vispa socker och ägg pösigt, tillsätt sedan mjölet.
Häll sedan smeten i pajformen och ringla till sist lite sirap över alltihop.
Grädda i 175° grader i ca. 30 min.
Servera med glass eller vaniljsås.