måndag 13 juni 2011

Helgen

Har varit grymt dålig på att uppdatera bloggen på sista tiden. Det har varit så underbart väder och vi har grejat på ute hela dagarna och kvällarna. Vi har bojkottat både dator och tv för att umgås istället ute i solen.
Vi har suttit ute på balkongen om kvällarna då Jolie sovit och njutit av det otroliga vädret.
I helgen har vi firat 2 födelsedagsbarn.

På lördan kom Linda hit på besök (hon var uppe från sthlm för att fira sin syster på studenten) och det är synd att det går så länge mellan träffarna. Tyvärr blev det en väldigt distraherad mamma hon fick träffa, för Jolie hade inte sin bästa sida framme utan gnällde och drog och slet i mamma hela tiden. Var värmen och hennes brist på sömn som gjorde hennes strålande humör! Typiskt att hon ska vara sån när man får besök.
På kvällen var vi ute i juniskär hos Vera, Stefan och Hilding och firade Vera (i efterskott). Vi blev bjuden på grillat och jordgubbar och glass till efterrätt.
Sen tog vi oss en promenad ut till junisskärs café och köpte nåt drickbart. Var jätte mysigt (förutom alla mygg)!

Jolie badar i sin pool

Linda och Jolie

Pappor och barn

Jolie och Hilding badar


Humle och Dumle med barnvagnarna :D

Vera och Stefan

Jens och Vera

Jag och Vera

Jag, Vera och Stefan på bryggan


Igår så fortsatte hemmafixet och Jens gjortde klart ena halvan av taket och i slutet på veckan kommer andra halvan bli klar.
Mitt på dan åkte vi och firade Jens syster Ängla på hennes 22 års dag. På kvällen gjorde vi grillat och pappa kom och åt.

Jolie och kusin Varga

Jolie myser med en Glad Varga


Imorse vaknade jag och Jolie (inte Jens såklart) av världens blixt och dunder! Det small och dundrade och Jolie ställde sig i spjälsängen och grinade och såg helt skräckslagen ut och pekade mot fönstret och sa däääer! Vi låg och kramades i vår säng och lyssnade på åskan och Jens snarkningar.

Jolie tar igen sig efter en händelserik helg


Idag ska vi greja med tvätt och ägna oss åt innelek.

1 kommentar:

  1. Jaha, där ser man! :) Kamilla ska ha barn nu i början av juli om du inte visste det :)

    SvaraRadera